Denizli Çivril Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi Seviye 6 ödülü almaya hak kazanmıştır.
08 Kasım 2017

T.C. Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Medipol Üniversitesi ve HIMSS işbirliğinde yürütülen dijital hastane değerlendirme çalışmaları kapsamında Medipol Üniversitesi temsilcileri tarafından 20 Ekim 2017 tarihinde Çivril Devlet Hastanesinin yerinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Hastanemiz, EMRAM Seviye 6 kriterlerini karşıladığını pratikte başarılı bir şekilde göstermiş ve Seviye 6 hastanesi olarak tanınmaya hak kazanmıştır.

Hastanemizi bu önemli başarısından dolayı içtenlikle kutlar ve hastanemize Seviye 7 hastanesi olma yolunda başarılar dileriz.

Çdh_Seviye_6.jpg