Çivril'de bulunan hayırsever Fatma Erdoğdu tarafından Çivril Devlet Hastanesi'ne tam donanımlı ambulans bağışı yapıldı.
07 Eylül 2017

Hayırsever vatandaşların Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı hastanelere olan yardımları devam ediyor.Çivril’de bulunan hayırsever Fatma Erdoğdu tarafından Çivril Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ambulans bağışı yapıldı. Ambulansı teslim törenine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Çivril Devlet Hastanesi yönetimi katıldı.

Ambulans teslim töreninde konuşan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril bölgesinde sağlık hizmetlerinin sunumunda bağışlanan ambulansla birlikte hizmet kalitesini daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi. Öztürk: “Bildiğiniz gibi 100 yataklı inşa edilen Çivril Devlet Hastanesi’nin inşaatı hemen hemen bitmek üzere. Oranın eksikliklerini tamamlayalım bir an önce hizmete geçirelim diye var gücümüzle çalışırken Fatma Hanım hastanemize bağış yapmak istiyorum dedi. Tam donanımlı ambulansı alarak Çivril Devlet Hastanesi’ne bağışladı. Allah kabul etsin diyorum. Bağış herkese örnek olsun. Acil hizmetlerde ambulans olmazsa olmazımız. Sağlık adına, Çivril halkı adına şahsım adına ve Sağlık Bakanlığımızın adına hayırsever Fatma Erdoğdu’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmadan sonra Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından hayırsever Fatma Erdoğdu’ya plaket verildi ve dua okundu. Daha sonra Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ambulansın şoför koltuğuna oturdu. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk de ambulansta Burhan’a eşlik etti. Burhan ambulansı hastaneye kadar sürerek yetkililere teslim etti.

hayırsever2.JPG

hayırsever3.JPG