Hastanemize Çivril'li Hayırseverler Atasay Kamer ve Vehbi Demir ile Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği tarafından toplam 4 adet yüksek akımlı oksijen cihazı (high flow) bağışında bulunuldu.
18 Aralık 2020

Denizli’de yürütülen Covid-19 salgınında ki mücadeleye bağışları ile destek olan Hayırseverlere teşekkür eden Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ebru Aydınlık; “Pandemi sürecinde Covid-19'lu hastaların oksijenlenme ihtiyacını tedavi etmede ciddi avantajlar sağlayan yüksek akımlı oksijen cihazlarını hastanemize kazandıran İlçemizin değerli iş insanlarından Atasay Kamer ile Vehbi Demir’e ve Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği’ne bağışlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

cdhhayırsever.jpeg